Izvēlieties OMNIVA pakomāta adresi šajā saitē un iekopējiet pasūtījuma noformēšanas brīdī
Veikt pasūtījumu: 29 331 414
Autors: Ramešs Šresta
Grāmatas autors Ramešs Šresta kopā ar dzīvesbiedri trimdas latvieti Ināru Cedriņu 2004.gadā ieradās Latvijā, ciemošanās laikā pie paziņām un draugiem, radās ideja apkopot vienā grāmatā populārākās Nepālas virtuves receptes, ar kurām tika kuplinātas draugu vakariņas, sevišķi tāpēc, ka daudzi no draugiem vēlējās atkārot neparastos ēdienus , taču nebija pierakstījuši to receptes.Lai labāk izprastu Nepālas virtuves daudzveidību un eksotiku, jāmin daži fakti par šo zemi: Nepālā mīt vairāk nekā 848 putnu sugas, vairāk nekā 500 tauriņu sugas, kā arī daudzi simti eksotiskie augi un dzīvnieki.(Nepālas teritorija aizņem tikai147,181km ²)Nepālas virtuvi ietekmējušas arī Indijas un Tibetas kulinārijas tradīcijas, piem, uzaicinot jaunlaulātos pirmo reizi pie līgavas vecākiem, galdā jāceļ 84 ēdieni.Tipiska Nepālas maltīte ir lēcu zupa (dal), tvaicēti rīsi (bhat) un ar kariju gatavots ēdiens (tarkari).Lai vieglāk būtu sagatavot nepāliešu ēdienus, autors ir aprakstījis arī raksturīgāko nepāliešu ēdienu piedevu sastāvdaļas un sagatavošanu.
Vienotais reģ. Nr.40003005936,
Banka:A/S SEB Banka
Konts: LV64 UNLA 0002 0054 67378
Tālrunis:
29 331 414 (pasūtījumiem)
E-pasts: info@petergailis.lv
Jautājumi par grāmatu iegādi
un pasūtīšanu:
Tālrunis: 67 272 220
E-pasts:
mara.pilante@petergailis.lv
Visas tiesības aizsargātas | Izdevniecība Pētergailis